Op zoek naar de prins op het witte paard

Ik hoor vaak om heen van vrouwen dat ze altijd op zoek zijn naar die ene prins op het witte paard. Maar heb jij al de prinses in jezelf omarmt? Had het daar van de week met mijn vriend en een vriendin over en kreeg meteen inspiratie om hierover te schrijven.

  • Ben je zo gericht op de het prins op het witte paard?
  • Ben je zo geobsedeerd op zoek ben naar de perfecte man?
  • Ben je veel aan het klagen over mannen met je vriendinnen?

Denk jij: als ik die man heb dan pas kan ik bepaalde dingen doen of bereiken want dan is het oh zo makkelijk?

Of sluit je juist helemaal af en heb je zoiets van: ik vind het wel best en blijkbaar hoort mijn leven zo te zijn….Of je bent zo streng voor jezelf dat je steeds niet de juiste mannen tegenkomt.

Ik ben ervan overtuigd dat je het eerst zelf goed moet hebben met jezelf, ga maar eerst die prinses worden! Want die prins op het witte paard heeft ook een prinses nodig.

Ga eerst na bij jezelf wat je graag wilt. Wat heb ik nodig? Wat vind ik fijn? Wat zijn de dingen die mij blij maken. Wat zijn de belangrijkste waarden voor mij zodat ik trouw kan blijven aan mezelf. Maak je leven hoe jij het wil als vrouw. Zorg goed voor jezelf op alle vlakken. Het is niet alleen maar een mooie jurk aantrekken en dat is het. Het is het totaal pakket van je innerlijke en uiterlijke in balans brengen, in elkaar te laten smelten.

Waar heb je behoefte aan? Begin alvast vandaag met één ding waar je heel lang naar verlangt in jezelf. Begin met iets kleins. Waarom ik zeg iets kleins is omdat ons hoofd altijd meer wil, meer meer en meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders