Mijn verhaal...

Om andere vrouwen echt en oprecht vooruit te kunnen helpen, moet je zelf sterk in je schoenen staan. Ik ben gelukkig, heb succes met mijn praktijk, houd veel van mijn werk en geniet van alles wat het leven een vrouw kan bieden. En nee, dat is niet zomaar ontstaan…

Er is een periode in mijn leven geweest dat ik niet wist waar ik het moest zoeken. Mijn relatie ging kapot en ik moest afscheid nemen van mijn bedrijf. Ik verloor zoveel en daarmee verloor ik ook mezelf. Ik had totaal geen houvast meer. Ik bleef hangen in het gevoel dat ik gefaald had, dat ik niks had bereikt op mijn 33ste… Want wat had ik nou? Ik woonde in een klein huisje met mijn zoon. Geld had ik niet meer… Ik werd enorm met mezelf geconfronteerd.

 

Mijn hele leven heb gevoel gehad dat ik iets wilde betekenen voor vrouwen en voor de wereld.

Mijn missie

Mijn hele leven heb ik het gevoel gehad dat ik iets wilde betekenen voor vrouwen en  voor de wereld. Om daar te komen moest ik eerst door een diep dal. Ik besloot aan mezelf te werken, volgde uiteenlopende cursussen, trainingen en programma’s. Ik liet mijn angsten, boosheid, verdriet en pijn toe. Alle narigheid uit mijn jeugd, die ik altijd onderdrukt had, kwam naar boven. Het afpellen van mijn ego was begonnen. 

Ik leerde wat mijn struikelblokken waren, zoals moeilijk grenzen aangeven, moeilijk nee kunnen zeggen, mij schikken naar andere mensen… Ik ben de uitvinder van het pleasen! Herkenbaar?!

Uiteindelijk ben ik echt voor mezelf gaan staan. Nu voel ik me herboren en ervaar ik meer vrijheid. Ik kan de hele wereld aan en ben niet langer bang om te falen of stappen te ondernemen. Ik voel me geliefd en sta in mijn eigen kracht. Dat geloof in mezelf is zo groot geworden dat ik weet dat ik alles kan bereiken wat ik maar wil. Andere vrouwen helpen dus!

Dat is nu mijn missie. Dat jij dit leest nu, is niet voor niets. Ik kan jou helpen om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen, net als ik op een gegeven moment heb gedaan. Dat is de eerste stap naar liefde, geluk, gezondheid en succes.

Als je op het wereldwijde web naar me zoekt, ontdek je waarschijnlijk dat ik voorheen hele andere dingen heb gedaan. Als Peggy Sloote werd ik in 1979 geboren in Paramaribo. Ik was zeven jaar oud toen mijn ouders naar Nederland emigreerden. Vanaf mijn achtste jaar droomde ik ervan om danseres te worden en de wereld te verkennen. Toen ik 19 was, wist ik dat ik geen doorsnee leven wilde leiden ik ontmoette de illusionist Marcel Kalisvaart. We konden goed met elkaar opschieten en ik kreeg een rol in zijn show als magic assistent en samen werden we Nederlands Kampioen en het beste illusionistenduo van de wereld. We traden op in Duitsland, Spanje, Parijs, Zwitserland, Zweden, China en Las Vegas. We stonden een jaar lang in Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland. We traden ook op in het Groot Russisch Staatscircus, samen met de beroemde Clown Popov en stonden in het voorprogramma van Tina Turner en zo kan ik nog wel even doorgaan. In 2008 stopte onze samenwerking. Ik wist niet of ik terug wilde in de showbusiness, maar op een dag vroeg Hans Klok mij om zijn leading lady Diva of Magic te worden. Dat was een unieke kans, want ik droomde hier altijd al van. Deze droom duurde tot 2012, want daarna kreeg ik mijn prachtige zoon Rafaël. Zijn komst was voor mij het begin van grote veranderingen, ik ging van buiten naar binnen. Ik ben altijd al heldervoelend geweest maar had die gave als het ware geparkeerd. De afgelopen jaren heb ik mij op het ’zielenvlak’ enorm ontwikkeld dankzij alle opleidingen en trainingen waardoor ik nu, met alles wat ik heb geleerd en ervaren, andere vrouwen kan helpen!

En dat is pas echte magie!

MAGICAL WOMAN draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches