Meld je aan voor het Love Your Body Experience

Ik geef online een Love Your Body Experience voor maar 0,- euro

In deze experience gaat het erom dat je thuis gaat komen in jezelf. Dat je echt de verbinding met jezelf gaat maken. Dat je anders naar je lichaam gaat kijken. Gaat voelen wat er echt speelt in plaats van er steeds overheen te walsen.

Wat als jij anders naar jezelf en je lichaam gaat kijken? Wat als jij op tijd je rust gaat nemen en gaat luisteren naar je lichaam, gaat voelen wat er echt speelt in plaats van er steeds overheen te walsen.

Wat als jij goed voor jezelf zorgt, zowel van binnen als van buiten. Beauty komt van binnenuit als jij in contact bent met liefde dan straal jij dat uit naar buiten.

Gun het jezelf en wees lief voor jezelf. Maak contact met je lichaam, nodig het uit. Het heeft al een tijd op je gewacht en staat te popelen om haar in je armen te nemen.

Ben jij het zat om steeds maar sterk over te komen?

Je voelt dat je meer aan het overleven ben dan echt aan het leven?

Je houdt je staande en blijf maar doorgaan… Het gevoel dat jij verantwoordelijk moet zijn voor alles en daardoor helemaal jezelf vergeet en niet goed voor jezelf zorgt?

En maar doorgaan…in de avond ben je zo moe, rusteloos en kan je eigenlijk niet meer genieten.

Je voelt je vaak ontzettend onrustig en weet niet waar het gevoel vandaan komt.

De Love Your Body experience wordt geven in mijn besloten Facebookgroep Je krijgt iedere dag van mij een video of een oefening, masterclass of lichaamswerk. Het hangt er vanaf wat er tot mij komt.

Heb je jezelf de laatste tijd verwaarloost of voel jij je niet helemaal lekker in je vel? Dan is een Love Your Body experience zeker wat voor jou. 

Ga je meedoen?

Daag jezelf uit om echt het uiterste uit je te halen, om in 5 dagen alles uit de kast te halen. 

De Love Your Body experience wordt gegeven in mijn besloten Facebookgroep. Je krijgt iedere dag van mij een video of een oefening, masterclass of lichaamswerk. Het hangt er vanaf wat er tot mij komt. Heb je jezelf de laatste tijd verwaarloost of voel jij je niet helemaal lekker in je vel? Dan is een Love Your Body experience zeker wat voor jou.

Ik leer je en daag je uit om het uiterste uit jezelf te halen.

Doe mee en meld je hier aan.

MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders