Hoe zou het zijn als jij als vrouw echt voor jezelf gaat kiezen? 

1300+

mensen geholpen

5,0

gemiddelde review

10

jaar ervaring

Ik weet als geen ander dat daar de sleutel ligt naar geluk en voldoening. En als ik het kan, kun jij dit ook!

Dat jij jouw eigen leven echt gaat vormgeven naar jouw normen en waarden. En jouw eigen behoeftes vervuld in plaats van te doen hoe anderen het graag zouden willen. Wellicht ben je nu wel moe, voel jij je angstig, ervaar je emoties die je liever niet wil en voel jij je geblokkeerd. Diep van binnen voel je dat oude overtuigingen niet meer bij je passen.

Het kan te maken hebben met de familie waar je uitkomt, relaties die niet lukken of vrienden die niet bij je passen. Diep van binnen weet jij dat er iets niet klopt. Je hebt je eigen normen en waarden, maar vind het lastig om echt voor jezelf te kiezen. Je bent misschien wel stiekem jaloers op andere vrouwen die vol vertrouwen zijn of soms denk je dat de ander beter dan jou is en ga je vergelijken, en dat wil je niet langer. Nee jij wil leven, in plaats van overleven.

Je creëert een leven wat bij jou past

Als je met mij samen gaat werken...

Wat heb ik te bieden

Metamorfose vrouwzijn programma

Nadat je 1 op 1 sense reading hebt gehad wil jij waarschijnlijk iets meer  en toch aan aan jezelf gaan werken. Om nu echt voor jezelf te gaan kiezen en de volgende stap te maken in jezelf. Je bent eraan toe om je innerlijke wereld onder de loep te nemen. 

Samen met mij gaan we door jou innerlijke wereld. Dat jij alles mag gaan loslaten of mag omarmen dat jou tegenhoudt en het leven gaat leiden wat voor jou bedoeld is.

Metamorfose vrouwzijn traject

Metamorfose vrouwzijn Traject is voor vrouwen die het gevoel hebben alles alleen te moeten doen. Het gevoel dat ze er alleen voor staan en in standje overleving zijn beland. Je had je je leven heel anders voorgesteld. Je voelt iets maar kan niet helemaal je vinger erop leggen. Je bent ontzettend jezelf aan het bekritiseren, wat allemaal niet goed is. Het niet goed genoeg zijn spookt regelmatig door je hoofd. Stiekem vergelijk je jezelf misschien wel met anderen vrouwen, wat ze allemaal hebben bereikt en kan je ervaren dat je niet goed genoeg bent.

Lieve Peggy Ik heb het echt als een verrijking ervaren en heb heel veel geleerd waardoor ik anderen kan gaan helpen en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik ben diep onder de indruk van de methode, helemaal omdat ik in twee dagen meer heb geleerd dan in de twee jaar. Jij hebt mij een goede zetje gegeven naar de juiste richting. Ik zal nooit vergeten wat jij voor me betekend en je hebt een bijzonder gave waar je heel veel mensen mee kan helpen.
Hanan Zligui
Onderneemster

Met het Metamorfose vrouwzijn traject gaan we meteen aan de slag

Wat gaat het je opleveren

Aanbevelingen van klanten

Zij begeleide mij stapsgewijs in het terugvinden van mijn zelfliefde. Peggy Sloote is een zachte, liefdevolle en mooie vrouw. Zij heeft een grote wilskracht en wil er voor je zijn. Daarnaast laat ze je niet in de steek en blijft ze je motiveren om je doelen te behalen.
Zairinella
Life Coach
Ik was na de sessie erg geïnspireerd en gemotiveerd en heb meteen de eerste stappen in de juiste richting kunnen zetten. Ik raad iedereen die een beetje met zichzelf in de knoop zit aan om een afspraak bij Peggy te maken zodat zij jou op de goede weg kan helpen.
Janelle
Blogger
Nogmaals dank je wel zonder jou had ik dit niet kunnen doen en kunnen omarmen hoe ik me nu voel. The inner goddess has arived thanks to you! Ik zou dit echt iedereen aanraden, twijfel niet je bent het waard, dat is wat ik nu ook voel, een gouden aanvulling op de de andere behandelingen!
Miranda Melis
Vrouwen Coach

wie ben ik?

Van jongs af aan voelde Marioleen Peggy Sloote dat ze een bepaalde gevoeligheid had. Ze is zich gaan inzetten om wat voor de mensheid te betekenen. In haar jongere jaren heeft ze veel van de wereld gezien zowel in de cosmetica ,entertainment als in de theaterwereld. Ze heeft een sterk geloof dat je alles kan bereiken wat je wil en tot nu toe zijn al haar dromen uitgekomen. Vanaf 2014 begeleid ze vrouwen die opzoek zijn naar hun zelf. Ze heeft een hele eigen stijl gecreëerd wat bij haar past. 

Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien

Samenwerkingen

Ben jij nieuwsgierig geworden?

De blogs waar ik over schrijf gaan voornamelijk over persoonlijke verhalen en ervaringen van mezelf en mijn klanten.

Mijn visie willen uitdragen voor het grotere geheel om zoveel mogelijk vrouwen te kunnen ondersteunen in hun proces.

nieuwe blog

Wat je ook doet in het leven, laat je nooit tegenhouden door wat een ander van je vindt. Wie je moet zijn en hoe jezelf naar buiten wil profileren. De hiërarchie, de jaloezie die speelt tussen mannen en vrouwen en tussen vrouwen. Heb ik zelf ook door de jaren heen meegemaakt…op alle gebieden. En laat

Lees verder »
Woman
Peggy

Een ervaring met een klant

Zij vroeg zich af waarom ze zoveel verkramping voelde in haar lijf. Ik ging met haar meevoelen en wat ik merkte was dat haar lijf helemaal was afgesloten van haar gevoel.. Ze kon er moeilijk bijkomen. Het patroon dat zich constant herhaalde en waar ze paniekerig en machteloos van werd. Toen ik verder ging voelen

Lees verder »
Woman
Peggy

Het gevoel om weer naar binnen te keren…

Het gevoel om even weer naar binnen te keren. Vorige week begonnen met choco bliss micro dosen. Ik heb dit al eerder gedaan en voelde mij weer geroepen om het te doen. Woow wat was gisteren heftig…wat er allemaal uit kwam. Door te luisteren naar mijn keel kwamen behoorlijk wat woorden naar boven en ook

Lees verder »

Contactformulier

Heb jij nog vragen!

Vul dan de vragenlijst in en ik neem telefonisch contact met je op. Dit gesprek is voor vrouwen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun persoonlijke groei

MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders