nieuwe blog

Wat je ook doet in het leven, laat je nooit tegenhouden door wat een ander van je vindt. Wie je moet zijn en hoe jezelf naar buiten wil profileren.
De hiërarchie, de jaloezie die speelt tussen mannen en vrouwen en tussen vrouwen. Heb ik zelf ook door de jaren heen meegemaakt…op alle gebieden. En laat dat nou net mij levenswerk zijn. Sinds ik in aanraking ben gekomen met human design en gene keys snap ik veel meer, toen kon ik ook bepaalde dingen plaatsen uit mijn verleden. Dat waren echt “aha” momenten!
Ik ben nooit een standaard type geweest vertelde ik gisteren nog tegen iemand op het Mid-Zomer feest. Altijd een out of de box denker. Buitenbeentje, niet met de kudde meelopen. Risico’s durven nemen al zegt de hele wereld niet doen. Op zichzelf ben ik echt een Rebel, anders dan anders. Mijn eigen pad volgen. Daar werd daar vroeger niet altijd positief op gereageerd.
Bv hoe ik mij moest gedragen, vooral in relaties tot anderen…dat ik bv rokjes aan had die te kort waren of waar teveel been uitkwam. Dat ik niet te zweverig moest zijn, want dan zouden mensen mij niet serieus nemen of dat ik mij moest inhouden in mijn zijn omdat er op de werkvloer werd geroddeld. Dat ik niet teveel van mezelf moest laten zien en vooral niet opvallen want anders worden anderen vrouwen jaloers. Dus indimmen jij!
Niet tè sexy aankleden want stel je voor als andere mannen gaan kijken.
En zo kan ik nog meer dingen benoemen.
Als ik mij van heel veel dingen wat had aangetrokken was ik nooit de persoon geworden die ik nu ben. En nog steeds elke dag ben ik bezig en wordt ik uitgedaagd om steeds weer dichterbij mijzelf te blijven.
Belangrijk om te weten:
Waar wordt jij blij van?
Wat geeft je voldoening?
Wat zijn je waarden en hou je je eraan of ben je jezelf aan het wegcijferen zogenaamd voor de goede vrede?
Voel je helemaal op je gemak in je lijf en met wat je draagt of wil je juist niet teveel opvallen?
Is er harmonie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders