Het gevoel om weer naar binnen te keren…

post3
Het gevoel om even weer naar binnen te keren. Vorige week begonnen met choco bliss micro dosen. Ik heb dit al eerder gedaan en voelde mij weer geroepen om het te doen.
 
Woow wat was gisteren heftig…wat er allemaal uit kwam. Door te luisteren naar mijn keel kwamen behoorlijk wat woorden naar boven en ook namen van mensen. In een taal die niet te verstaan is, die uit een ander demensie komt. Wat mij opviel was dat er veel Spaanse woorden en Surinaamse woorden naar voren kwamen en als je goed luistert naar jezelf komen de inzichten vanzelf. Het grootste wat mij opviel was Sisa wat ik uitsprak. Daarna meteen opgezocht op internet en het woordt betekent slavin.

Ik heb altijd gevoeld dat ik een slavin ben geweest in mijn vorige leven en in dit leven voel ik de nasmaak…Mijn woorden die ik zei toen ik uit huis ging om op mezelf te gaan wonen waren dat ik geen slavin wil zijn, van geen enkele man.
 
Mannen hield ik tot op zekere hoogte altijd op afstand. Tot dat ik weer genoeg van ze had en projecteerde op hen. En steeds weer een man te ontmoeten en weer hetzelfde mee te maken. Tot dat ik er klaar mee was en mezelf ben gaan onderzoeken. Wat wil het mij nog zeggen en waarom maak ik steeds ditzelfde patroon mee.
 
Hét woord slavin is wel een dingentje. Ik wil er graag voor een man zijn maar moet niet ten koste van mezelf zijn. Dan komt misbruik ook weer om de hoek kijken en misbruik kan op verschillende manieren, hoeft niet alleen seksueel te zijn. Vele vrouwen voelen zich misbruikt en weten soms niet eens waar het vandaan komt. Blijven in de hiërarchie hangen waar ze zich niet bewust van zijn.
 
De hiërarchische systemen die bepalen hoe het hoort te zijn tussen een man en vrouw. Ik denk dat jij daar ook mee struggelt. Vele van ons hebben niet geleerd hoe het echt hoort. Wat is eigenlijk een liefdesrelatie en hoe kun je ervoor zorgen dat jezelf niet wegcijfert en onverantwoordelijk bezig ben. En dat je toch goed voor jezelf zorgt als vrouw en als man.
 
Wie herkent zich hierin?
 
Oja, de slavin heb ik omarmt, de vrouw in harde dienstbaarheid want dat is ook wie ik mag zijn en het voelt goed om dienstbaar te zijn voor een ander. Want stiekem ben ik daar heel goed in…hihi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders