Teveel Sexness!

Schaduwwerk is super krachtig! Je mag alles wat je niet wil zijn gaan toelaten. Je kan daardoor ontzettend grote veranderingen meemaken in jezelf. Zelf vond ik het ook lastig om bepaalde delen van mezelf te laten zien. Het blijft voor mij ook elke keer weer een uitdaging om bepaalde delen echt te omarmen en die delen van mezelf te laten zien.
Daarvoor gebruik ik schaduwwerk. Je kan al heel snel tot de kern komen en dat deel wat je liever niet wilt laten zien mag gaan omarmen. Een voorbeeld van mezelf: Om dit hier te schrijven heb ik onserieus, losbandig, nietswaardig, lef en speelsheid moeten omarmen.
Wat zullen mensen wel niet van me vinden als ik woorden ga op schrijven als: de slet, de hoer, de prostituee en over seksualiteit ga schrijven. Kan het wel, dit werk doen en toch ook mijn Sexness te laten zien? Wat zullen ze niet van me vinden. Maar wat zullen mijn familie, vrienden en mijn volgers het vinden…zullen ze mij wel serieus nemen.
Vaak hoorde ik dat ik niet teveel moet opvallen want anders worden vrouwen jaloers. Ook heb ik gehoord dat ik een soort van dokter ben en dat ik mijn werk serieus moet nemen. Ik mocht vroeger op het podium ook al niet meer mijn Sexness laten zien, omdat ik tèveel was. Hierdoor ben ik dus serieuzer gaan worden….letterlijk alles serieus nam. Haha…
Wat ik hier mee wil zeggen is dat we ons zo laten tegenhouden door wat een ander van ons vindt. En daardoor laten we niet alles zien wat jij eigenlijk misschien stiekem wil zijn. Jij kies elke dag weer voor jezelf, hoe jij je wil voelen en wat jij aan wilt aantrekken en niemand anders. Ik daag je uit om de mooiste jurk aan te trekken, al is het een normale doorweekste dag. Ga voor de spiegel staan en maak een foto, wat zie je? Wat zou je graag willen? Wat zie je in die andere vrouw die jij zo bewonderd? Wat doet het met je?
Laat het mij weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders