Ben jij teveel naar de toekomst gericht?

Regelmatig hoor ik van vrouwen dat ze willen weten of het met hun toekomst wel goed komt als het over relaties gaat. Ik zeg altijd uiteindelijk bepaal jezelf je toekomst.Ik zeg dan zullen we eerst bij jou kijken of jou hartje wel open staat voor liefde. Zo kan ik ook zien wat er op dit moment bij jou speelt. Als jij niet genoeg van jezelf houdt en niet goed op je eigen benen kan staan, niet genoeg die veiligheid in jezelf voelt, het verleden maar niet kunt loslaten, of ex waar je steeds aan moet denken is het lastig om jouw liefde te gaan aantrekken. Vaak zie ik dat er veel meer aan de hand is. 


Daarom is het belangrijk om eerst veiligheid te gaan creëren voor jezelf. Dat je echt veilig gaat voelen in je eigen lichaam. Het contact maken met je vrouwelijk energie en je hart weer gaan openen. De veiligheid en de intimiteit die je met jezelf hebt is zo belangrijk. Als je niet weet wat jij fijn vindt, als jij niet weet wat je eigen waarden zijn, als jij niet weet wat je wil in een relatie! Dan ga je iemand aantrekken die niet helemaal bij je past.

 

Je bent vast het vertrouwen kwijt geraakt daar er voor jouw niemand is, dat je denkt dat je waarschijnlijk alleen moet blijven in dit leven. Zelf dacht ik eerst ook zo omdat ik niet altijd hele leuke relaties hebt gehad. Er was altijd wel iets in de relatie waardoor ik mij niet helemaal verbonden voelde met diegene. Dus maakte ik het weer uit en was ik klaar met die mannen. Ze waren meer een last dan dat ze iets toevoegden…haha nu weet ik wel beter! 


Ik heb ook ontzettend veel geleerd van die mannen want die brachten me dichterbij mezelf. En wat ook zo was is dat ik altijd wel in de liefde heb geloofd ondanks dat het niet zo was gegaan als ik wilde. Zo wil ik ook dat jij weer in de liefde gaat geloven. Maar eerst moet je in jezelf gaan geloven. Je hart weer gaan openen. Alle pijn en verdriet wat verstopt is in dat tere hartje mag jij eindelijk gaan loslaten. Het is niet de moeite waard om dat te dragen. Ik geloof dat er voor iedereen een liefde is en dat we niet zijn gemaakt om los van elkaar te zijn. We zijn verbonden met elkaar dus we hebben het te doen met elkaar. Of het nou om platonische relaties of om liefdes relaties zijn. Heb eerst jezelf lief, geniet als vrouw dus ook met jezelf en vertrouw op het leven, dat het juiste naar je toe komt. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders