199.00
Metamorfose Love Your Body Healing Massage
Jij wil het leven zoals jij wil leven On your terms Je wil een magneet gaan worden voor de dingen die jij graag wil in het leven Sensueel & Sexy te gaan worden vanuit binnenuit Te luisteren naar je verlangens en te gaan doen Die vrouw te worden zonder je te schamen en te gaan stappen in haar naakte waarheid…en alles van haar te omarmen Deze dag voel ik je, zie ik je en hoor ik je De blokkades die jou in de weg zitten worden geopenbaart De heerlijke hapjes die voor je klaar staan waar je intens van mag genieten Hart To hart gesprekken Je gaat lichter weg, je voelt je licht als een veertje Je heb meer vertrouwen in jezelf Je gaat ontdekken dat je ontzettend krachtig bent en prachtig, zowel van binnen als van buiten 1 op 1 Metamorfose Love Your Body Healing massage Jouw investering is 199,- Locatie: Amstelveen
760.00
Sense Movement 6 sessies
Wil jij weten als vrouw wat jouw echte verlangens zijn, zowel in je intimiteit, in je relaties en op business gebied? Zodat jij in 2023 het echt anders kan gaan doen! Te luisteren naar wat jij wil, jezelf op nummer 1 zetten. Weten dat jij goed genoeg bent en uniek mag zijn op jouw eigen manier. De connectie weer te maken met jouw passie. Wil jij je eigen sensualiteit weer terug halen? Dat je gaat weten hoe jij met emoties kunt omgaan? Dat bepaalde delen van jouw eindelijk de naakte waarheid worden? En te weten hoe jij nog meer in je eigen kracht als vrouwzijnde (seksuele kracht) komt te staan!  
100.00
SENSE Reading & Healing 60 min
De Sense Reading & Healing  laat je zien wat jij op dit moment nodig hebt. Hoe jij als vrouwzijnde nog meer verbinding mag gaan maken met jezelf. Welk deel van jou stop je steeds weg? En welk deel mag jij gaan omarmen zodat jij nog krachtiger mag gaan worden.
360.00
Sense Movement 3 sessies
  Wil jij weten als vrouw wat jouw echte verlangens zijn, zowel in je intimiteit, in je relaties en op business gebied? Zodat jij in 2023 het echt anders kan gaan doen! Te luisteren naar wat jij wil, jezelf op nummer 1 zetten. Weten dat jij goed genoeg bent en uniek mag zijn op jouw eigen manier. De connectie weer te maken met jouw passie. Wil jij je eigen sensualiteit weer terug halen? Dat je gaat weten hoe jij met emoties kunt omgaan? Dat bepaalde delen van jouw eindelijk de naakte waarheid worden? En te weten hoe jij nog meer in je eigen kracht als vrouwzijnde (seksuele kracht) komt te staan! Dan is een Sense doorbraak sessie zeker wat voor jouw.
1,750.00
Love Yourself 4 maanden programma
De liefde is niet ver te zoeken en is niet buiten jezelf maar binnen in jouw. Alleen moet jij het weer opnieuw gaan voelen en aanraken zodat jouw hartje steeds meer open gaat. Zodat je, zowel de liefde voor jezelf als voor de ander, kan gaan voelen.
222.00
Inner Gold Session Intensive
De Inner Gold Session is niet voor iedereen omdat je jezelf echt onder ogen komt. Je gaat in verbinding, dwars door schaamte, spijt en schuld heen. Je komt je tekortkomingen zeker tegen. Ik laat je zien dat je emoties oké zijn. Alles wat jij liever als negatief ziet komt aan het licht en veranderd in goud.
1,999.00
Metamorfose vrouwzijn 6 maanden
Hoe zou het zijn als jij als vrouw echt voor jezelf gaat kiezen? Nog meer dan je al deed. Dat jij jouw eigen leven echt gaat vormgeven naar jouw normen en waarden. En jouw eigen behoeftes vervuld in plaats van te doen hoe anderen het graag zouden willen. Dat je weet hoe je met emoties moet omgaan? Je verlangt er naar, maar weet niet precies hoe. Wellicht ben je nu wel moe, voel jij je angstig, ervaar je emoties die je liever niet wil en voel jij je geblokkeerd. Diep van binnen voel je dat oude overtuigingen niet meer bij je passen. Het kan te maken hebben met de familie waar je uitkomt, relaties die niet lukken of vrienden die niet bij je passen. Diep van binnen weet jij dat er iets niet klopt. Je hebt je eigen normen en waarden, maar vind het lastig om echt voor jezelf te kiezen. Wat jij wil is echt leven.
440.00
Love Yourself Programma
De liefde is niet ver te zoeken en is niet buiten jezelf maar binnen in jouw. Alleen moet jij het weer opnieuw gaan voelen en aanraken zodat jouw hartje steeds meer open gaat. Zodat je, zowel de liefde voor jezelf als voor de ander, kan gaan voelen.
11.95
Butterfly thee ( vagina thee)
Butterfly Thee, Blauwe Thee, speciaal voor de dames! Uit Suriname.  De botanische naam is clitoria termatea. Het kruid  is goed voor meerdere dingen zoals: een reiniging voor je vagina, goed tegen anti-ageing, eczeem en ondersteunt een geïrriteerde huid. 5 bloemen per mok helpt je tot een optimale gezondheid. De dames thee mag dagelijks gebruikt worden. Je kan het samen met wat citroen nemen voor meer smaak want de thee zelf heeft weinig smaak. Eventueel kan je de blaadjes ook goed gebruiken voor gerechten, om het blauw te maken. In cocktails wordt het ook wel gebruikt. De voordelen van clitoria Butterfly thea: Positief gevoel in je hoofd Verbeteren bloedsomloop vagina Stimuleren van libido vrouw Verjongen van de huid Een goede blaasfunctie Een gave huid Verbeteren van je haargroei Het verfrissen van je lichaam        
3,333.00
Metamorfose vrouwzijn 12 maanden
Hoe zou het zijn als jij als vrouw echt voor jezelf gaat kiezen? Nog meer dan je al deed. Dat jij jouw eigen leven echt gaat vormgeven naar jouw normen en waarden. En jouw eigen behoeftes vervuld in plaats van te doen hoe anderen het graag zouden willen. Dat je weet hoe je met emoties moet omgaan? Je verlangt er naar, maar weet niet precies hoe. Wellicht ben je nu wel moe, voel jij je angstig, ervaar je emoties die je liever niet wil en voel jij je geblokkeerd. Diep van binnen voel je dat oude overtuigingen niet meer bij je passen. Het kan te maken hebben met de familie waar je uitkomt, relaties die niet lukken of vrienden die niet bij je passen. Diep van binnen weet jij dat er iets niet klopt. Je hebt je eigen normen en waarden, maar vind het lastig om echt voor jezelf te kiezen.
MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders