Peggy Sloote,

Zorgt dat vrouwen weer in zichzelf geloven en een gepassioneerd leven leiden!Herken jij je in deze punten?

Wordt echt weer jezelf!

Vaak zijn het verstopte gevoelens die je belemmeren het leven te leven dat bij jou past, dat voor jou is bedoeld! Als je na mijn programma weer gelukkig bent met jezelf straal je dat uit en kan er veel veranderen. Ik kan je ondersteunen om jezelf weer helemaal terug te vinden waardoor het contact met anderen ook verbetert! 

95 Procent van de beslissingen die we in ons leven nemen zijn onbewuste keuzes. Samen kunnen we ontdekken wat er in jouw innerlijke wereld speelt waarvan jij je nog niet bewust bent. 

peggynieuwfoto2

Verlang jij ernaar:

Binnen no-time opgelost!

Ik kan je echt helpen! Ik zorg ervoor dat jij die negatieve emoties (blokkades), die je zo in de weg zitten, kunt opruimen zodat je je niet langer belemmerd voelt. Zo kan je uiteindelijk een betere kant van jezelf laten zien, je hoeft niet langer bang te zijn, je kan trots zijn op wie je bent.

Over Mij

Om andere vrouwen echt en oprecht vooruit te kunnen helpen, moet je zelf sterk in je schoenen staan. Ik ben gelukkig, heb succes met mijn praktijk, houd veel van mijn werk en geniet van alles wat het leven een vrouw kan bieden. En nee, dat is niet zomaar ontstaan…

Er is een periode in mijn leven geweest dat ik niet wist waar ik het moest zoeken. Mijn relatie ging kapot en ik moest afscheid nemen van mijn bedrijf. Ik verloor zoveel en daarmee verloor ik ook mezelf. Ik had totaal geen houvast meer. Ik bleef hangen in het gevoel dat ik gefaald had, dat ik niks had bereikt op mijn 33ste… Want wat had ik nou? Ik woonde in een klein huisje met mijn zoon. Geld had ik niet meer… Ik werd enorm met mezelf geconfronteerd.

Ja ik wil een Reading & Healing sessie

Vanuit een reading kan ik zien wat jou potenties zijn. Hoe jij jezelf profileert. Waar je valkuilen zitten en hoe je die kan overwinnen. Daarnaast kan ik zien wat er zich afspeelt in je binnen-en buitenwereld. De informatie die ik binnen krijg is een intuïtieve waarneming. Op een praktische en zuivere manier vertel ik je dit direct. Door de reading die ik geef kan ik precies zien waar jouw probleem ligt en waar jij vastloopt. Als je dit probleem zelf herkent is het makkelijker om de stap te nemen om daar verandering in te brengen.

Find the Beauty in yourself

Energy Transformation Treatment

90 minuten

90 min behandeling van hele lichaam

Nazorg en gesprek na de behandeling

Kleuren/chakrathee

Tips en inzichten

Personal Coach; Peggy Sloote

Reading & Healing
live

90 min

1 op 1 Reading live 90 min

Je krijgt inzicht in je probleem

healing Chakra & Aura Systeem

Coaching

Personal Coach: Peggy Sloote

Coaching via Zoom

1 maand

1 op 1 intuitief coachen 60 min

4 keer per maand

email contact

Meditaties oefeningen & Opdrachten

Personal Coach: Peggy Sloote

Heb je nog specifieke Vragen?

Neem dan contact op met mij

MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders