Wie is Peggy

Peggy Sloote

Ik ben Peggy Sloote, ik werd in 1979 geboren in Suriname Paramaribo. Toen ik 7 jaar was emigreerden mijn ouders naar Nederland. Vanaf mijn 8ste jaar droomde ik om showgirl/danseres te worden en over de hele wereld te willen optreden en reizen. Vanaf mijn 19e wist ik dat ik geen doorsnee leven wilde. Ik ontmoette de illusionist Marcel Kalisvaart. We konden goed met elkaar opschieten, waardoor ik een rol kreeg in zijn show als magic assistent. Samen zijn we Nederlands Kampioen en het beste illusionistenduo geworden van de wereld. We traden op in Duitsland, Spanje, Paris, Zwitserland, Zweden, China en Las Vegas.

We stonden een jaar lang in Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland. Als ook in het groot Russische circus samen met de beroemde Clown Popov. En we deden het  voorprogramma van Tina Turner. En zou kan ik wel door blijven gaan! In 2008 stopte onze samenwerking.

Een deel van mijn droom was uitkomen. Ik wist niet of ik terug wilde in de showbusiness, maar op een dag vroeg Hans Klok mij om zijn leading lady Diva of Magic te worden. Dat was een unieke kans, want ik droomde hier altijd al van. En die droom kwam dus ook uit. De droom duurde tot 2012, want daarna kreeg ik mijn prachtige zoon Rafaël. Het was voor mij een time-out, en nu kon ik weer oppikken waar ik altijd al goed in was. Ik ben de opleiding Reading bij Resonance in Amsterdam gaan doen op het gebied van spiritualiteit als ook trainingen bij verschillende therapeuten en coaches . Ik kwam er weer achter wat mijn eigenlijke zielsmissie was en heb een hele eigen methodiek en stijl gecreëerd die bij mij past. In tien jaar tijd heb ik duizenden mensen geholpen om de beste versie van zichzelf te worden en te transformeren in volwaardige en gelukkige individuen.

 

 

Permanent Exhibitions

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

marcel & peggy

RAFAEL

Theater Carre

" Find The Beauty in Yourself"

 Peggy Sloote

MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders