Magical reading & Healing

Video afspelen

“Verandering in jezelf is de eerste stap om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven”

Wie ben ik, hoe kan ik het beste reageren zodat mijn dromen worden verwezenljjkt ?

Voor vrouwelijke, creatievelingen, dienstverleners, danseressen en zakenvrouwen die er klaar mee zijn om het buitenbeentje te zijn , die kiezen om die Diva die hen zit naar buiten te laten.

Vrouwelijk leiderschap is eerlijk zijn naar jezelf en vanuit daar verantwoordelijkheid nemen. Vanuit jou eigenheid, op een unieke en authentieke manier jezelf neerzetten. Het is de regie nemen, weten wat je normen en waarden zijn en vanuit jouw kracht jezelf leiden. Harmonie creëren vanuit vrouwelijke en mannelijke energie…het verbinden met het vrouwelijke gedeelte en weten wat jouw gaves zijn en vanuit daar naar buiten profileren..

Ben jij een vrouw die weet dat zii stappen moet ondernemen maar niet durft?
Heb je het gevoel dat je soms maar wat doet?
Je bent onzeker en vergelijk jezelf constant met anderen?
Je hebt het gevoel dat de ander beter is…
Je loopt nog met bepaalde angsten maar kan daar nog niet helemaal bijkomen?
Je bent bang om te falen.

Dan is deze gratis Masterclass Manifesteer Vrouwelijk Leiderschap vanuit jouw unieke design iets voor jouw!

reading

Zou het leven niet mooi zijn

Lieve vrouw

Om jouw licht echt in het daglicht te zetten. Dat je weer gaat shinen en vol vertrouwen die volwaardige vrouw gaat worden. Dat je weer in contact gaat komen met je innerlijke wijsheid en vanuit daar jouw bezield leven te gaan leiden.

Over Peggy

#OlineEvent

Van jongs af aan voelde Peggy Sloote dat ze een bepaalde overgevoeligheid had. Ze is zich gaan inzetten om wat voor de mensheid te betekenen. In haar jongere jaren heeft ze veel van de wereld gezien zowel in de cosmetica ,entertainment als in de theaterwereld. Ze heeft een sterk geloof dat je alles kan bereiken wat je wil en tot nu toe zijn al haar dromen uitgekomen. Vanaf 2014 begeleid ze vrouwen die opzoek zijn naar hun levensdoel of missie. Ze heeft een hele eigen stijl en Methodiek gecreëerd wat bij haar past. 

Als Transformatie Coach begeleidt ik vrouwen dat ze meer gaan geloven wat ze aan potentieel bezitten en dat ze een gepassioneerd leven kunnen leiden. Met mijn  aanbod krijgen ze direct resultaat voor een lange termijn, het is  snel, grondig en resultaatgarantie. 

Wat anderen zeggen

Lieve Peggy Ik heb het echt als een verrijking ervaren en heb heel veel geleerd waardoor ik anderen kan gaan helpen en daar ben ik erg dankbaar voor.
Hanan Zligui
Eigenaresse Kerstmis
Peggy komt tot de kern van je negatieve overtuigingen en zet dit om in positieve overtuigingen die je helpen om het resultaat te boeken waar je naar verlangt.
Maral Qaesmi
Eigenaresse Kerstmis
Peggy geeft haar cliënten vertrouwen en respect zodat de cliënt de diepte in durft te gaan . Dit is de kracht van een ware coach.
Linanne Nagels
Eigenaresse Kerstmis

Wat ga je leren?

Doe mee met de Masterclass

MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders