#Blog1 de vrouw die denkt dat ze nooit verder zal komen

12 september 2020

 

Vanmorgen werd ik heel vroeg wakker en kon ik niet meer slapen. Ik vind het fijn om mijn verhalen en mijn readings in het donker in bed te schrijven. Het gevoel dat ik helemaal open sta… Alles dwaalt door mijn hoofd, van ideeën tot gesprekken en de sessies die ik heb gevoerd met vrouwen de afgelopen week .Wat mij zo ontzettend in de weg zit is als vrouwen niet helemaal het uiterste uit zichzelf halen, dat ze angsten hebben waar ze in blijven hangen of vasthouden aan het verleden en daardoor niet verder komen. Mijn passie is dansen heerlijk jezelf helemaal kwijt raken. Als ik de discotheek in kwam had ik weinig nodig en wat mij opviel was dat de meeste vrouwen niet dansten. Ze keken me aan en smachten en verlangden er zo naar om ook zo gek te doen als ik. Ik zag dat ze niet helemaal in hun vrouwelijke kracht zaten of ze verscholen zich achter hun vriend. Wat ik ook merkte aan mijn vrouwen is dat ze zo op zoek zijn naar de ideale vriend, de ideale baan, het ideale huis, moet ik wel voor mezelf beginnen of niet of moet ik weer terug in loondienst. 

Maar wacht eens even, waar gaat echt om? Gaat het er niet eerst om hoe JIJ je voelt en of JIJ je wel gelukkig voelt. Ben je wel dankbaar voor wat je nu hebt bereikt in plaats van maar steeds in de toekomst of het verleden te kijken. Want het nu en de toekomst beginnen bij jezelf! Alleen jij kan je toekomst creëren en niemand anders. Geen medium, geen paragnost, niet je moeder, niet je vader, alleen jij… Als jij zo graag dingen wilt creëren dan moet je toch echt bij jezelf beginnen. En vrouwen wees eens eerlijk tegen jezelf, zit jezelf niet in de maling te nemen. Wat je uitzend is wat je terugkrijgt. Dus stop aub met anderen de schuld te geven en jezelf zo zielig te vinden. Neem je eigen verantwoordelijkheid want tenslotte kies jij elke dag weer. Dance dance dance….en speel geen verstoppertje meer… 

Ik schrijf dit op omdat ik voel dat er grote veranderingen gaan komen. Ga momenteel zelf ook weer door transformaties heen. 

#BLOG2 Volg je hart

 17 november 2020

 Wat is je diepste innerlijke verlangen? Welke stap ondersteunt jouw verlangen?
 
Mijn diepste verlangen is dat ik elke dag een innerlijk vreugde mag ervaren, dat ik mezelf mag zijn en dat de omgeving daar van mag genieten. Mijn diepste verlangen is dat ik de wereld een stukje mooier mag maken. Mijn diepste verlangen is dat ik vrouwen kan laten zien wat ze aan potentieel bezitten, dat ze zulke mooie, krachtige wezens zijn. Dat zij net zoveel rechten hebben als iedereen. Je hoeft niet jaloers te zijn of op te kijken naar anderen vrouwen of denken dat ze beter zijn dan jij. Want weet je, alles wat je bij de ander raar of stom vind ligt meestal bij jezelf. Ik kan dat niet vaak genoeg zeggen in mijn werk. Daarom kies ik er elke dag weer voor om er hèt beste van te maken.
 
Elke dag weer mag ik de beste keuzes voor mezelf maken. Elke dag voelt het voor mij weer als een nieuwe dag met nieuwe kansen en mogelijkheden. Elke dag leer ik ook van Rafael, die mij laat zien hoe ik meer kan groeien. Elke dag leer ik weer van mijn relatie, hoe ik meer liefde mag voelen voor mezelf, steeds meer in Feminine energie mag gaan zitten en mag gaan ontvangen. Ik ben er van overtuigd dat we niet voor niks hier op aarde zijn! We zijn hier om de mensen te ontmoeten waar we iets van kunnen leren, soms korte relaties en soms lange relaties. De kinderen die ons heel veel kunnen leren.  Soms kost het tijd om bewust te worden van wat je steeds in de weg zit. We zijn geneigd om heel snel met de vinger te wijzen “maar jij heb dit gedaan”…jij heb mij verdrietig gemaakt…of als ik jou niet had ontmoet was ik nooit in de schulden terecht gekomen. Maar hallo, was je er niet zelf bij…. ja dat kan confronterend zijn…I Know! Dus vrouwen kies voor jezelf en laat het allemaal achter je. En begin opnieuw. Elke dag krijg je de kans op om opnieuw te beginnen dus maak er gebruik van. Liefde is en liefde blijft Welke stap ondersteunt mijn verlangen?  Interesse om stappen te ondernemen?
 
 
 
 
 
 
 
 
MAGICAL WOMAN draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders