Magical Woman
Peggy Sloote

Presents: voor vrouwelijke creatievelingen ,dienstverleners, danseressen & zakenvrouwen.

Hoe zou het zijn als jij als vrouw echt voor jezelf gaat kiezen? Ik weet als geen ander dat daar de sleutel ligt naar geluk en voldoening. En als ik het kan, kun jij dit ook!

The Magic of being a Woman in her Power

Hoe zou het zijn als jij als vrouw echt voor jezelf gaat kiezen? Nog meer dan je al deed. Dat jij jouw eigen leven echt gaat vormgeven naar jouw normen en waarden. En jouw eigen behoeftes vervuld in plaats van te doen hoe anderen het graag zouden willen. Wellicht ben je nu wel moe, voel jij je angstig, ervaar je emoties die je liever niet wil en voel jij je geblokkeerd. Diep van binnen voel je dat oude overtuigingen niet meer bij je passen.

Het kan te maken hebben met de familie waar je uitkomt, relaties die niet lukken of vrienden die niet bij je passen. Diep van binnen weet jij dat er iets niet klopt. Je hebt je eigen normen en waarden, maar vind het lastig om echt voor jezelf te kiezen.

Je bent misschien wel stiekem jaloers op andere vrouwen die vol vertrouwen zijn of soms denk je dat de ander beter dan jou is en ga je vergelijken, en dat wil je niet langer. Nee jij wil leven, in plaats van overleven.

Als je je bewust gaat worden van wat jij echt van binnen voelt is het makkelijker om te luisteren naar wat je lichaam je wil zeggen. Hoe meer je van jezelf gaat houden hoe meer je in je kracht komt te staan en hoe zelfverzekerder je je gaat voelen. Jezelf lief hebben, compassie hebben voor jezelf, invloed hebben op je emoties en je totale Body Mind And Soul.

Je creëert een Magical leven wat bij jou past

Ik kan je echt helpen! Ik zorg ervoor dat jij die negatieve emoties die je zo in de weg zitten, kunt opruimen zodat je je niet langer belemmerd voelt. Zo kun je uiteindelijk een betere kant van jezelf laten zien. Je hoeft niet langer bang te zijn en je kunt trots zijn op wie je bent.

Vaak zijn het verstopte gevoelens die je belemmeren het leven te leven dat bij jou past, dat voor jou is bedoeld! Als je na mijn coaching weer gelukkig bent met jezelf, straal je dat uit en kan er veel veranderen. Ik kan je ondersteunen om jezelf weer helemaal terug te vinden waardoor het contact met anderen ook verbetert! 

Als je met mij samen gaat werken...

peggynieuw35

Wat heb ik te bieden

Magical Reading & Healing

Heb je het gevoel dat iets jou niet vooruit brengt? Zowel op privé als op zakelijk gebied? Heb je het gevoel dat je verschillende overtuigingen hebt waar je elke dag mee te maken hebt? Van faalangst, je niet goed genoeg voelen of je alleen voelen, bang zijn voor afwijzing tot niet goed weten waar je nu staat. Wisselende emoties en niet weten hoe je ermee om kan gaan. Relaties die niet lukken. Dan is een online Magical Reading & Healing zeker wat voor jou.

Vanuit een Magical Reading & Healing kan ik zien wat jou tegenhoudt. Wat je blokkades zijn en je krijgt inzichten over jezelf, over waar je nu staat. De Healing laat alle spanningen in het lichaam, zoals negatieve emoties, stress en pijntjes, verdwijnen. Je krijgt inzichten over je emoties en je negatieve gedachtes verdwijnen.
Door samen te kijken naar jouw emoties komt alles weer in beweging.

WOMAN Emotional Intimacy Detox PROGRAMS

Nadat je een Magical Reading/Healing hebt gehad wil jij in de flow blijven en toch aan een aan jezelf gaan werken. Om nu echt voor jezelf te gaan kiezen en de volgende stap te maken in jezelf. Je bent eraan toe om je innerlijke wereld onder de loep te nemen en steeds meer liefde voor jezelf te gaan voelen. 

Samen met mij gaan we in een diepe transformatie  zodat jij in contact gaat komen met je ware essentie. Dat jij alles mag gaan loslaten of mag omarmen dat jou tegenhoudt en het leven gaat leiden wat voor jou bedoeld is. Zodat jij die krachtige mooie uitdagende sexy vrouw gaat worden. Dat jouw aura aantrekkelijk gaat worden en jouw dromen vervult kunnen worden.

Wil je echt de diepte ingaan dan is het Woman Emotional Intimacy Detox Program echt wat voor jou!

 

Woman  Emotional Intimacy  Detox Vip Program

 

Het Woman Emotional Intimacy detox Program  is   alleen voor vrouwen ontwikkeld. Het zorgt ervoor dat al je emoties waar een lading op zit eraf gehaald worden, intuïtie (buik), hart en hoofd maken weer verbinding met elkaar, je wordt weer jezelf. 

 

Ik weet hoe is om in jou positie te zitten omdat ik zelf ook vrouw ben en ik weet waar je elke dag mee worstelt. Wij vrouwen zijn geneigd om onszelf weg te cijferen terwijl we eigenlijk zulke krachtige wezens zijn, dus ga in je power staan en wees trots op jezelf!

Ik heb een missie en voel zoveel passie voor mijn werk, ik kan andere vrouwen laten zien dat ze de verantwoordelijkheid voor zichzelf kunnen nemen. Dat is de eerste stap naar een liefdevol, gelukkig succesvol en gezondheid leven. 

Lieve Peggy Ik heb het echt als een verrijking ervaren en heb heel veel geleerd waardoor ik anderen kan gaan helpen en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik ben diep onder de indruk van de methode, helemaal omdat ik in twee dagen meer heb geleerd dan in de twee jaar. Jij hebt mij een goede zetje gegeven naar de juiste richting. Ik zal nooit vergeten wat jij voor me betekend en je hebt een bijzonder gave waar je heel veel mensen mee kan helpen.
Hanan Zligui
Onderneemster
peggynieuw40

Met het Woman Emotional Intimacy Detox Program gaan we meteen aan de slag.

Wat gaat het je opleveren:

De lading van je emotionele en mentale gevoelens zijn weg. Geen emotionele uitbarstingen of woede aanvallen meer.
Je voelt echt dat je weer vrouw wordt. Je wordt bewust van jou hormonale cyclus.
Je gaat je energieker, vrolijker en intenser gelukkig voelen. 
Keuzes maken gaat gemakkelijk. Je hoofd, hart en buik (intuïtie) zijn weer  verbonden.
Je neemt de regie weer in handen, Je weet precies wat je wil en wat je gaat doen. 
Je voelt dat het pad voor jou is vrijgemaakt. 

Met veel liefde, plezier en daadkracht lukt het mij elke keer weer om vrouwen die het overzicht kwijt zijn weer te transformeren tot gepassioneerde en zelfstandige vrouwen.

wie ben ik?

Van jongs af aan voelde Peggy Sloote dat ze een bepaalde gevoeligheid had. Ze is zich gaan inzetten om wat voor de mensheid te betekenen. In haar jongere jaren heeft ze veel van de wereld gezien zowel in de cosmetica ,entertainment als in de theaterwereld. Ze heeft een sterk geloof dat je alles kan bereiken wat je wil en tot nu toe zijn al haar dromen uitgekomen. Vanaf 2014 begeleid ze vrouwen die opzoek zijn naar hun levensdoel of missie. Ze heeft een hele eigen stijl en Methodiek gecreëerd wat bij haar past. 

Als Transformatie  Coach begeleidt ik vrouwen dat ze meer gaan geloven wat ze aan potentieel bezitten en dat ze een gepassioneerd leven kunnen leiden. Met mijn  aanbod krijgen ze direct resultaat voor een lange termijn, het is  snel, grondig en resultaatgarantie.

Als je op het wereldwijde web naar me zoekt, ontdek je waarschijnlijk dat ik voorheen hele andere dingen heb gedaan. Als Peggy Sloote werd ik in 1979 geboren in Paramaribo. Ik was zeven jaar oud toen mijn ouders naar Nederland emigreerden. Vanaf mijn achtste jaar droomde ik ervan om danseres te worden en de wereld te verkennen. Toen ik 19 was, wist ik dat ik geen doorsnee leven wilde leiden ik ontmoette de illusionist Marcel Kalisvaart. We konden goed met elkaar opschieten en ik kreeg een rol in zijn show als magic assistent en samen werden we Nederlands Kampioen en het beste illusionistenduo van de wereld. We traden op in Duitsland, Spanje, Parijs, Zwitserland, Zweden, China en Las Vegas. We stonden een jaar lang in Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland. We traden ook op in het Groot Russisch Staatscircus, samen met de beroemde Clown Popov en stonden in het voorprogramma van Tina Turner en zo kan ik nog wel even doorgaan.

In 2008 stopte onze samenwerking. Ik wist niet of ik terug wilde in de showbusiness, maar op een dag vroeg Hans Klok mij om zijn leading lady Diva of Magic te worden. Dat was een unieke kans, want ik droomde hier altijd al van. Deze droom duurde tot 2012, want daarna kreeg ik mijn prachtige zoon Rafaël. Zijn komst was voor mij het begin van grote veranderingen, ik ging van buiten naar binnen.

Ik ben altijd al heldervoelend geweest maar had die gave als het ware geparkeerd. De afgelopen jaren heb ik mij op het ’zielenvlak’ enorm ontwikkeld dankzij alle opleidingen en trainingen waardoor ik nu, met alles wat ik heb geleerd en ervaren, andere vrouwen kan helpen!

En dat is pas echte magie!

Lieve vrouw ben jij nieuwsgierig geworden?

Woman Emotional-Intimacy Detox Program

Het programma wordt speciaal voor jou op maat  gemaakt. We gaan eerst werken aan je inner world en daarna gaan we samen kijken hoe we jou outer world kunnen gaan neerzetten, hierdoor kan je de juiste stappen maken om een echt  gepassioneerd leven te gaan leiden.

Je verdiend het als vrouw om echt gelukkig te zijn, om de belast die je met je meedraagt voorgoed los te laten. Investeer in jezelf en het zal je leven vergoed veranderen.

Contactformulier

Heb jij nog vragen!

Vul dan de vragenlijst in en ik neem telefonisch contact met je op. Dit gesprek is voor vrouwen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun persoonlijke groei