wat is jouw investering

mijn diensten

Werk met mij

Creëer een leven dat bij jou past

Ben je al een tijdje opzoek naar een coach? 

Dit is niet zomaar een programma dat je volgt maar is een diepe transformatie die je gaat meemaken. Ik creëer een veilige en intieme plek zodat jij genoeg persoonlijke aandacht krijgt en in je eigen tempo jouw proces ondergaat. Je gaat dwars door schaamte, spijt en schuld heen. Vrouwenwonden komen aan het licht, je wordt geconfronteerd met je eigen emoties en gaat leren hoe je ermee kunt omgaan. Hier gebruik ik schaduwwerk voor. 

 

Nog even alles op een rijtje

Inbegrepen in het programma

Sense Reading

Vanuit een Sense Reading kan ik zien wat jou tegenhoudt. Wat je blokkades zijn en je krijgt inzichten over jezelf, over waar je nu staat. Je krijgt inzichten over je emoties. Door samen te kijken naar jouw emoties komt alles weer in beweging.

support via facebookgroep

Deze betaalde Community Group is bedoeld om elkaar te helpen, te inspireren en ondersteunen. Er is interactie met gelijkgestemden en er zijn mogelijkheden om te brainstormen.

Een eigen account in Peggy's Magical school

Je krijgt een eigen account op mijn website. Daar staan video’s, opdrachten en het werkboek met vragen die je mag maken. Ik weet zelf hoe waardevol dat kan zijn als je bepaalde opdrachten moet maken.

10 maanden traject

samenvatting van sessies

Tijdens het programma gaan wij samen werken aan de schaduwdelen die verborgen zijn in jouw. Alles wat je absoluut niet wil zijn mag je nu eindelijk gaan omarmen. Je gaat dwars door schaamte, spijt en schuld heen. Zowel emoties, oordelen, triggers en projecties als verbinding met je innerlijk kind en de vrouw die jij wil zijn komen aanbod.

Online & Live bij thuis

De sessies ontvang je persoonlijk bij mij en de online opdrachten doe je thuis nadat je een sessie van mij hebt gehad. Als je te ver woont kan je dit programma ook geheel online volgen via Zoomvideocall. Eventueel wordt dit programma ook in groepsverband gegeven met 4 à 6 vrouwen per sessie.

Linanne
LinanneHarpist & Harp Therapeut
Lees verder
Bedankt voor je liefdevolle begeleiding gister. Had dit een tijd geleden nog niet gekund zo in de diepte gaan. Peggy geeft haar cliënten vertrouwen en respect zodat de cliënt de diepte in durft te gaan . Dit is de kracht van een ware coach. Bovendien kan je voelen dat ze in haar leven veel heeft meegemaakt en daardoor ook veel wijsheid heeft wat de cliënt ten goede komt . De healing werkt diep en zuiverend voor je ziel. Lieve groet Linanne Harpiste en harptherapeute

Femme Power program

10 maanden
3333,- Maandelijks
  • Een 1-op-1 programma van 10 maanden
  • 10 sessies van 2 uur in mijn praktijk
  • 24/7 support via Voxer
  • Extra metamorfose dag
  • Toegang tot Peggy's magical school
  • Besloten Facebookgroep voor vrouwen
Vip

veelgestelde vragen

Het programma  kan je op elk moment starten

Je houdt toegang tot het vrouwzijn programma voor de duur van traject

Je hebt twee sessies per maand van 2.5 uur. Na elke sessie maken we de volgende afspraak. 

Speciaal voor vrouwen

Schaduwwerk is zeer effectief. Het is echt een deepdive die je ervaart met jezelf. Dat zijn delen in jezelf die je liever niet wil zijn waar bv spijt, schuld en schaamte bij komen kijken. Door al jouw schaduwen te gaan omarmen kan jij zo een transformatie meemaken waar je u tegen zegt. Je gaat je bewust worden van triggers, sabotage, oordelen, irritaties, projecties en emoties. Als je regelmatig schaduwwerk toepast ben je niet meer zo geneigd om te oordelen over anderen. Door dat deel te accepteren van jezelf accepteer je ook de ander. Er kunnen daardoor wonderen gebeuren die je voorheen misschien niet voor mogelijk had gehouden.

Heb jij een vraag over jezelf? Vanuit een Magical Reading kan ik zien wat jou tegenhoudt. Wat je blokkades zijn en je krijgt inzichten over jezelf, over waar je nu staat. 

Ja, je mag in termijnen betalen. Wel komen er administratiekosten bij. Neem contact met mij op via info@peggysloote.nl 

Voxer is een app die je mag gaan downloaden op je telefoon. Deze app is ontworpen voor coaches zodat ze ook  support kunnen geven  na de sessies. Je typt of stuurt een opname van je vraag en binnen  24 uur beantwoord ik die vraag. 

Het is een online omgeving voor jou wanneer je het vrouwzijn programma bij mij gaat volgen. Naast dat je live bij mij  komt krijg je  opdrachten mee naar huis. Zodat je thuis ook aan de slag kunt gaan. Het online account is verbonden met mijn website. Je krijgt een gebruiksnaam en wachtwoord. 

De Metamorfosedag is nog een verrassing. Je krijgt  wel op tijd te weten wat we gaan doen. 

Wekelijks mag je met anderen vrouwen verbinden die hetzelfde programma volgen. Als er vragen zijn mag je die natuurlijk ook daar posten. 

MAGICAL WOMAN draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches