Sense is een programma door en voor vrouwen van 2 live dagen dat helemaal over jou gaat.

Sense staat voor mij voor sensualiteit, emoties, naakte waarheid en seksuele energie.

Dit worden intense en intensive dagen. De bedoeling is dat je alles uit de kast haalt. Samen met mij en vier anderen vrouwen wordt je ondergedompeld om het beste uit jezelf te halen. Dat je helemaal impressed van jezelf gaat staan. Dat in ieder geval een deel van jou wordt aangeraakt. Sense zegt het al, voor mij dat alles mag en dat je geen schaamte, spijt of schuld hoeft te voelen over jezelf.

Dat de ongeremde vrouw in jou mag uitbreken, dat zij zich gezien, gehoord en geliefd mag voelen. Er intens zijn en genieten. Dat emoties hebben oké is. Dat je je creativiteit, sensualiteit en seksualiteit mag gaan toelaten. Dat je mag gaan spelen in het leven. Dat is ook wat we letterlijk gaan doen tijdens deze dagen. Het wordt een creatief spel met beweging, dramatisch, interactief en therapeutisch…. Alles mag en alles kan. Een Magische wereld waarin alles mogelijk is. 

Sense begint in het nieuwe jaar in januari of februari, wil het sowieso twee keer per maand gaan geven. Je wordt ingedeeld in groepjes van vier vrouwen zodat een ieder aanbod komt en persoonlijk geholpen kan worden.

MAGICAL WOMAN draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches